Cukier trzcinowy nierafinowany worek 25 kg
(9,63 zł za kilogram)
Cukier trzcinowy nierafinowany to cukier pozyskiwany z trzciny cukrowej, bez oddzielania melasy i kryształków. Kolor cukru trzcinowego waha się od złotej do ciemnobrązowej.
Cukier trzcinowy nierafinowany to cukier pozyskiwany z trzciny cukrowej, bez oddzielania melasy i kryształków. Kolor cukru trzcinowego waha się od złotej do ciemnobrązowej.
W zależności od dostępności partii oferujemy cukier trzcinowy nierafinowany:
1. jasny- złoty/jasnobrązowy, nierafinowany cukier z trzciny cukrowej. Jasnobeżowy kolor oraz delikatnie karmelowy aromat cukier trzcinowy zawdzięcza niedużej zawartości melasy.
2. Demerara – brązowy, nierafinowany cukier z trzciny cukrowej. W zależności od procesu technologicznego produkcji, to jest poddaniu półproduktu wirowaniu w celu usunięcia z niego części nieskrystalizowanego soku zawierającego zanieczyszczenia, barwa cukru waha się od złotej do ciemnobrązowej.
Oferta dotyczy cukru ICUMSA 4000.
Podobne